AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Hüsnü M.Özyeğin Ortaokulu

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda tüm sınıflar tarafından gelirleri okul kütüphanesi için kullanılmak üzere kermes düzenlendi.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda tüm öğrencilerin katılımıyla satranç, mangala, denge oyunu gibi oyunlar oynanmış daha sonra da karın eğlencesini çıkarmak için öğretmenler ve öğrenciler birlikte kartopu oynayıp kardan adam yapmışlardır.

Ock

Doğubayazıt Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları atletizm müsabakasında 3. olan öğrencimize okul müdürümüz tarafından hediyesi verildi. Öğrencimizi ve beden eğitimi dersi öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda yapılan satranç turnuvası öğretmenlerimiz ve müdürümüz gözetiminde gerçekleştirildi.

Ara

Deneme sınavının sonuçları açıklandı. Şubelerinde birinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz İlçe Geneli Deneme Sınavı Yapıldı.

Ara

Öğretmenler Günü Konulu Resim Yarışmasının Kazananları Belli Oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi.

Ara

Okulumuzda 29 Ekim  Cumhuriyet  Bayramı çoşkuyla kutlandı.