AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Hüsnü M.Özyeğin Ortaokulu

Mart Ayı Ayın Öğrencileri Seçildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi' nin 109. yıl dönümünü kutlama ve Çanakkale Şehitlerini Anma programımız yapıldı.
Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İkinci dönem birinci sınav tarihleri açıklandı.

Mrt

İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Beritan Çelik dereceye girerek ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart deprem haftası kapsamında öğrencilerimize depremin oluşumu ile ilgili bilgiler verildi. Depremden önce, deprem sırasında ve sonrasında yapılacaklar hususunda farkındalık oluşturuldu. Akabinde okulumuzda "Deprem Tahliye Tatbikatı" icra edildi.

Mrt

Okulumuzun Minik Erkekler ve Yıldız Erkekler voleybol takımlarının ilçe birinciliklerini kutluyoruz.
Bir gün içinde okulumuza iki kupa birden getiren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.
Emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimiz Erkan ARAS'a ve Okan ALTUN'a teşekkür ederiz

Mrt

'Sporumu Yapıyorum Dersime Giriyorum' projesiyle derse girmeden önce sporumuzu yapıyoruz.
Beden eğitimi öğretmenimiz Okan ALTUN' a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Okul Aile Birliği toplantısı ve akabinde veli toplantısı yapılmıştır. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Kantin ihalesi yapılacaktır. İlgililerin katılımına açıktır. Detaylar ektedir.

Karnelerimizi dağıttık.️️
Birinci dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik eder ikinci dönem başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında tüm sınıfların katılımıyla bilgi yarışması düzenlendi. Kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz.

Ock

Dönem sonu gelirken öğretmenler kahvaltıda buluştu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi için sınıf panosu örneği ve sınıflarımızda kılavuza uygun olarak uygulanan Bilen Oturur, Anlamını Bul ve Hatırlatmaca etkinliklerinden kareler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okulumuzda voleybol ve futbol turnuvaları düzenlendi.